Ook mooi'Ik wil met je naar bed,' zegt Simon een beetje onverschillig. Zoow, denk ik, die laat er ook geen gras over groeien. 'Mijn hemel wat ben jij weer direct!' zeg ik tegen hem. 'Zo pak je dat toch niet aan man. Je moet dat echt anders doen. 


Kijk zo. Ik zal het je uitleggen. Douchen. Bed verschonen. Stofzuigen. Dan kook je iets lekkers. Scherp ofzo, maar niet te. In elk geval iets wat er lekker in glijdt. Rozenblaadjes op en rond de tafel. Het is wel de hele avond geen scheten laten, dat moet ik er wel even bij zeggen. Beetje zomerwarmte is geen voorwaarde maar wil wel helpen. Zwoel instrumentaal muziekje erbij aan. Overal kaarsjes. Ik drink geen wijn dus dat is mooi goedkoop. Dan kijken we elkaar af en toe aan en verdrink ik langzamerhand in jouw ogen. En jij in de mijne. Dan masseer je m'n nek even. Dan kreun en zucht ik wat. Dan wordt het je teveel. Als je dan gaat schijten van de zenuwen maak ik buiten een vuurtje. Daar kijken we dan samen in als je terug bent. Dan praten we wat en dan kom jij langzamerhand alsmaar dichter tegen mij aanzitten. Dan zien we een vallende ster. Die wijs je mij dan aan. Dan mag ik een wens doen, zeg jij. Dan wens ik dat dit nooit over gaat. En dan vreten we elkaar op.' 


'Dat is mij veels te veel gedoe, zegt Simon, daar begin ik niet aan.' 'Nou dan doe je dat toch lekker niet.' zeg ik toch wel een beetje teleurgesteld. 'Dan kom je maar in mijn dromen, schieten we daar wel de vonken naar de sterren. 'Ja dat kan ook, zegt ie. Veel makkelijker ja.' 'Dan zoek ik jou wel op in jouw dromen. Mag dat?' zeg ik  'Ja hoor zegt hij, geen probleem. Het is mij allemaal wel best.' Mooi, zeg ik, komen we elkaar daar wel tegen ja. Ja, zegt hij, ook mooi.