Red Herring huisconcert 11 juni 2022

 

 

Red Herring

 

Kniediep in de rootstraditie en met beide benen in het nu; dat is Red Herring. Of het nu om folk, bluegrass of americana gaat, de Haringen voelen zich bij al deze stijlen even thuis. Red Herring breekt de tent af, vertelt verhalen over moord en overspel, verbaast met onnavolgbare solo’s en intense meerstemmige zang en doet je misschien zelfs een traantje wegpinken.

 

Dit jaar bestaat de band 10 jaar, en om dat te vieren speelt de band tijdens dit concert een selectie van hun muziek vanaf hun eerste album Mountain Valley Sessions én spelen  Floris de Vries (banjo, mandoline) en Jeroen Schmohl (Mr Dobro) mee.

 

Red Herring bestaat uit:

Loes van Schaijk (zang, contrabas, gitaar mandoline)

Joram Peeters (zang, fiddle, mandoline, gitaar)

Arthur Deigthon (zang, mandoline, bouzouki, gitaar)

Paul van Vlodrop (zang, gitaar, banjo, mandoline) 

 

Red Herring speelt één set van een uur. Na de pauze is er tot laat gelegenheid om te jammen met de band. Bij gunstig weer steken we buiten een vuurtje aan waar we samen omheen kunnen zitten en muziek kunnen maken/luisteren. Neem je snaarinstrument mee!

 

 

 

Even luisteren:

Kaarten

 

UitverkochtZaterdag 11 juni 2022

Bluegrass Halfway House, Dalerveen

Aanvang concert: 20 uur

Welkom vanaf 19:15 uur

Entree: 15 euro, inclusief hapjes en drankjes

 


Gereserveerd voor 20 mei? Op 20 mei is een bevestiging van je reservering per mail naar je verzonden. Niet ontvangen? Stuur me een mail silviafledd@gmail.com


 

Er zijn geen kaarten meer beschikbaar (update 21 mei)

 

Wil je er toch graag bij zijn, laat het me weten via het formulier, dan zet ik je op de wachtlijst. Betaal je entree in dat geval nog niet. Als er iemand afzegt bel/app/mail ik de wachtlijst. Degene die bovenaan staat, als eerste. 

Zet mij op de wachtlijst voor het concert van Red Herring:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.