Silvia's wereld

 

 

In mijn ideale wereld is er ruimte om naar binnen te keren en naar buiten te treden. In de wereld waarin ik leef ga ik voor het volgen van een natuurlijk ritme, dat samenvalt met het seizoen en de tijd. In mijn wereld sta ik stil bij wat ik om me heen zie en hoor, en blijf ik me verwonderen over de schoonheid van deze mooie planeet. Ik probeer haar taal te verstaan. Ik zet me actief in om onze planeet groener en menselijker te maken. In mijn wereld kies ik om gezond en biologisch, bij voorkeur vegetarisch te eten. Ik hecht niet aan bezit. De tijd helpt me om de tekens van de immateriële wereld te verstaan, ze vorm te geven en steeds opnieuw geboren te worden.

 

In mijn wereld is ieder mens een kunstenaar, heeft iedereen de mogelijkheid te scheppen, te spelen en te leven met alle zintuigen. In mijn ideale wereld is er veel ruimte je eigen weg te gaan. In mijn wereld is ruimte om te troosten, te dromen en te louteren. In mijn wereld is ruimte om je te uiten, om betekenis te zoeken, je eigen dromen te leven en zo je levensverhaal te vormen. 

  

Ik hecht er aan me kwetsbaar op te stellen en hoop zo anderen te inspireren. In mijn wereld durven we elkaar te vertrouwen en gaan we uit van het goede in elk mens. In mijn wereld zijn we ons bewust van ons lichaam en raken wij elkaar aan als dat goed voelt. In mijn ideale wereld vieren we dat we leven; we dansen en lachen, en luisteren naar akoestische muziek. In mijn wereld is er veel ruimte voor de stilte. In mijn wereld luisteren we naar elkaar, spreken we onze waardering aan elkaar uit, kijken we naar elkaar om en delen we onze overvloed. In mijn ideale wereld volg je zonder druk, lat of cijfers je hart. In mijn wereld zijn korte termijnresultaten en financiële winst onbelangrijk.

 

In mijn wereld is elke relatie uniek en vrij. Waardering voor ieder mens, kwetsbaarheid, kleinschaligheid en intimiteit zijn woorden die bij mij horen.  In mijn ideale wereld is er veel waardering voor deze planeet en alles wat met de hand gemaakt wordt. In mijn wereld zijn waardering van schoonheid, het zoeken naar waarheid en goedheid belangrijke waarden. Voor deze wereld zet ik me in. Graag heet ik je van harte welkom.

 

 

 

 

Silvia's begeleiding

 

 

 

Silvia is beschikbaar om je te begeleiden. Ik luister naar je, bied je grond aan om tot leven te komen, stel de vragen die je hart nodig heeft en geef terug waar je mee verder kunt. Als jij dat wilt zoeken we samen naar zin en verdieping. Stuur gerust een mail via silviafledd@gmail.com en ik neem contact met je op. 

  

Wil je geen begeleiding of eerst zelf een aantal zaken in je leven op een rijtje zetten? Via onderstaande knop vind je een boekje met items die je kunnen helpen om je eigen verhaal te verwoorden.

-

 

 

Silvia's CV

 

heden: 

beschikbaar als zielzorger/geestelijk begeleider 

kunstenaar 

 

Coevorder Courant 2019

 

2019- heden

Bluegrass Pastoor @ Bluegrass Festival Rotterdam 

Meer info

 

2015- heden

Artistiek & Zakelijk Leider Stichting Boet'n Deure Festival

 

2013 - 2015 

Geestelijk verzorger @ justitie 

Vrijplaats, een podium voor liefde

Speling, Vergeef me

 

2004 - 2014

Universiteit van Tilburg, Theologie Categoriaal Pastoraat BA + MA

Afstudeerthesis

De Bewogen Geschiedenis van een Veenkathedraal

 

1998 - 2004

werkzaam in het bedrijfsleven

 

1993 - 1999 

Hanzehogeschool HEAO Accountancy + postdoc RA 

 

14 april 1975 

geboren in Valthermond, Drenthe

 


 

 

 

 

Contactinfo

 

 silviafledd@gmail.com

 

The Bluegrass Halfway House

Dalerveen, Zuidoost Drenthe

Nederland